DENİZLİ / PAMUKKALE - Yeniköy Ortaokulu

Mrt

Orman haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz zeytin fidelerini okulumuz bahçesinde toprakla buluşturdular. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Adem İLKİMEN, Fatma YAĞCIOĞLU ve Fatma ZEYBEK rehberliğinde Abalıoğlu Vakfı ''Devrimleri ile Sonsuza Kadar Atatürk ve Cumhuriyet'' fotoğraf sergisine ve DENEYAP atölyelerine gezi düzenlenmiştir.

Mrt

Okulumuz öğrencileri Sınıf Öğretmeni Adem İLKİMEN ve Matematik Öğretmeni Fatma YAĞCIOĞLU rehberliğinde Akıl Zeka Oyunları Turnuvasına katılım sağlamışlardır.

Şbt

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04:17'de yaşanan büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz...

Ock

Okulumuzda Denizli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı İl Koordinatörü Emre VERİM tarafından TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Cumhuriyetimizin 100.Yılında Avrupa Kod Haftası etkinliğinde matematiği kodluyor.

Ekm

MEB AKUB birimi ekibinden Develi Ortaokulu Müdürü Mahfuz ALTEPE tarafından okulumuz öğrencilerine afet eğitimi verilmiştir. Program sonrası deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve Türkçe öğretmeni Rukiye Gürü tarafından düzenlenen Şiir dinletisi etkinliği ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÇİMEN ve Şube Müdürümüz Zekeriya TÜRK'ün de katılımıyla veli ve öğrencilerimize sunulmuştur.